به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمد راستاد در حاشیه مراسم امضای یادداشت تفاهم همکاری میان سازمان بنادر و دریانوردی و سازمان آموزش فنی و حرفهای که روز شنبه چهارم مردادماه برگزار شد با اشاره به ظرفیتهای متعدد و گسترده در حوزه دریا و نوار ساحلی کشور، گفت: میتوان با همکاری مجموعههای مختلف و بهخصوص سازمان آموزش فنی و حرفهای این ظرفیتها را بالفعل کرد.
او با بیان اینکه دریایی از فرصتها در حوزه بندر و دریا وجود دارد و البته هنوز به مشاغل زیادی در این حوزه پرداخت نشده است، افزود: حرفههای متنوعی در حوزه دریا وجود دارد که در تمام این سالها به بخش زیادی از آن پرداخته نشده است؛ از اینرو با بهرهگیری از ظرفیتهای سازمان آموزش فنی و حرفهای، میتوان مشاغل جدیدی در حوزه دریا ایجاد کرد.
به گزارش سازمان بنادر و دریانوردی، راستاد، ظرفیتهای موجود در دریا و نوار ساحلی کشور را بیش از چیزی دانست که اکنون مورد استفاده و بهرهبرداری قرار میگیرد و عنوان کرد: پتانسیل قابلتوجهی در بخش دریا وجود دارد که میتوان جمعیت را به سمت آن سوق داد؛ در حال حاضر با بضاعت موجود در نوار ساحلی کشور و با حضور اپراتورها و سرمایهگذارانی که در صنایع ارزشافزوده تولیدی حضور پیدا کردهاند، برای ۳۵ هزار نفر بهصورت مستقیم شغل ایجاد شده است.
- همچنین بخوانید:
وزیر راه و شهرسازی: نقش بارز مهارتآموزی در پایدارسازی مشاغل حوزه حملونقل
توسعه همکاریهای وزارتخانههای «راه و شهرسازی» و «تعاون، کار و رفاه اجتماعی» با رویکرد مهارتافزایی
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی: حل چالش بیکاری از مسیر توسعه مهارتهای فنی و حرفهای میگذرد
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه در حوزه دریانوردی شاهد اتفاقهای خوب و مثبتی هستیم، گفت: ۱۲۰ هزار دریانورد در قالب کنوانسیونهای بینالمللی، گواهینامه شایستگی دریافت کردهاند و این در حالی است که در بخش صنایع دریایی ظرفیتهای خالی بسیاری وجود دارد که هنوز از آن استفاده نشده است.
او اطمینان داد، بهواسطه تجربهها و ظرفیتهایی موجود در سازمان آموزش فنی و حرفهای، میتوان از ظرفیتهای خالی حوزه دریا و ساحل بیش از گذشته استفاده کرد و در جهت تقویت نیروی انسانی این بخش گام برداشت.